Sacha Entius


Sacha Entius is auteur, coach, trainer en therapeut. Na de balletacademie studeerde ze Bedrijfseconomie en Danstherapie. In haar loopbaan van intussen meer dan 20 jaar heeft ze ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, geestelijke gezondheidszorg, reclame- en danswereld. Als therapeut en coach heeft ze veel vrouwen begeleid die op een kruispunt in hun leven stonden. Ze zaten niet lekker in hun vel, waren neerslachtig of depressief. Ze hadden vaak het gevoel dat ze op ‘slot’ zaten, er meer in hen zat dan eruit kwam.

Naast haar brede werkervaring en deskundigheid als therapeut en coach, is ze ook ervaringsdeskundige. In haar leven heeft ze veel meegemaakt, waaronder ziekte, ontslag, relatieproblemen, mishandeling, manipulatie, bedrog en scheiding. Van iedere ervaring en tegenslag heeft ze geleerd en is er door gegroeid. In haar boek deelt ze haar ervaring, kennis en wijsheid.

Haar missie is om vrouwen te inspireren en begeleiden om het leven te leiden dat ze écht willen. Alles wat ze onderneemt heeft tot doel om vrouwen te laten stralen en de kwaliteit van hun leven naar het hoogste niveau te brengen.

About the Book


We maken allemaal dingen mee die enorme impact kunnen hebben, zoals (werk)stress, burn- out, relatieproblemen, ontslag, verlies of geweld. De kunst is om deze obstakels en tegenslagen te overwinnen en er sterker uit te komen. Liefdevol leven speelt hierbij een belangrijke rol. Alles begint namelijk bij jou. Door te leven vanuit je hart ben je krachtiger, gelukkiger en waardevoller voor je omgeving.

Liefdevol Leven is zowel de oplossing als de grootste uitdaging voor elke vrouw. In de chaos van het dagelijks leven is het niet altijd makkelijk om jezelf op de eerste plaats te zetten. Het vraagt oefening, maar vooral bewustwording. Dit boek helpt vrouwen inzichten te krijgen en de regie over hun leven te nemen.

Schrijfster Sacha Entius neemt je aan de hand van drie inspirerende verhalen van vrouwen mee in de oneindige mogelijkheden van liefdevol leven.

Levensverhalen waarin vrouwen vertellen wat zij hebben overwonnen. Én wat zij hebben gedaan om tegenslagen om te buigen naar kracht.

Vanuit haar expertise en ervaring schijnt Sacha haar licht op de verhalen en deelt haar visie. Ook geeft zij handvatten die jou kunnen helpen om zelf liefdevol te leven, dichter bij jezelf te blijven en te groeien naar jouw persoonlijke doel. Zij helpt je om datgene wat niet meer werkt, te vervangen door dingen die wel werken.

Leer Hoe Je…

 • Obstakels en tegenslagen overwint
 • Jouw leven positief verandert
 • Spanning loslaat en meer rust en ontspanning krijgt
 • Jouw zelfwaarde verhoogt
 • Meer kunt genieten van jouw leven
 • Dicht bij jezelf blijft en doet wat je leuk vindt 
 • Ontdekt wat je diep van binnen wilt
 • Je hart volgt en leeft vanuit flow
 • Werk doet dat je leuk vindt en bij je past
 • Een omgeving creëert die bijdraagt aan jouw welzijn
 • Negatieve patronen doorbreekt
 • In actie komt en je dromen waar kunt maken
 • Uit de slachtofferrol stapt en leiding neemt over je leven
 • Jezelf kunt bevrijden van relaties die niet goed voor jou zijn
 • Meer verbinding krijgt met jezelf en anderen
 • Energie en focus krijgt om jouw doelen te halen
 • Vorm geeft aan het leven dat je écht wilt
 • Bewust kiest voor jezelf en de mensen om je heen.

Ontdek In Dit Boek…

Hoe je obstakels en tegenslagen kunt overwinnen en er sterker uit kunt komen. Als je jezelf op de eerste plaats zet, ontdekt wat jouw diepere verlangens zijn en regie neemt over je leven, krijg je meer plezier en energieke flow in je leven, werk en relaties. Dan ga je het leven leiden dat je écht wilt.

Louange

“In Liefdevol Leven, leef het leven dat je écht wilt! valt Sacha Entius gelijk met de deur in huis. Op inspirerende wijze vertelt zij hoe wij als vrouw het heft in eigen handen kunnen nemen en ons leven vorm kunnen geven zoals we dat zelf willen. Aan de hand van heldere anekdotes, indringende levensverhalen van diverse vrouwen en praktische oefeningen leer je stap voor stap om de tegenslagen in je leven te overwinnen, pijn om te buigen naar kracht en het leven te leiden zoals jij het écht wil. Een must-read voor elke vrouw die de kwaliteit van haar leven naar het hoogste niveau wil brengen.”

Michelle Shanti, auteur van Godin op Hoge Hakken en Uitgever bij Paris Books

 

“Het was enorm inspirerend om als schrijfcoach met Sacha te werken. Wat haar boek, Liefdevol Leven, leef het leven dat je écht wilt!, zo krachtig maakt is de magische mix van wijsheid, ervaringsverhalen en praktische oefeningen. De ervaringsverhalen zorgen ervoor dat ik mezelf herken en me als lezer gezien en gehoord voel. Te weten dat je niet de enige bent met bepaalde pijnen en strubbelingen is helend. Sacha’s stevigheid, wijsheid en innerlijke rust geven de lezer een gevoel van vertrouwen. De praktische oefeningen helpen om je leven naar The Next Level te tillen, vanuit een plek van acceptatie en compassie. Niet omdat het niet goed is zoals het is, of omdat je niet goed bent zoals je bent, maar wel omdat het meer rust, plezier en vervulling geeft om steeds meer van je volle potentieel te leven. Sacha kan je als geen ander liefdevol herinneren aan en begeleiden naar je meest stralende zelf.”

Michèle Bevoort, auteur van o.a. I Love Me, journalist en schrijfcoach bij Free Your Inner Writer

CLICK HERE TO DOWNLOAD THE MEDIA KIT
CLICK HERE TO ACCESS FREE RESOURCES
BACK TO AUTHORS
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.